استاد دانشگاه:
مسؤولان در رسیدگی به آسیبهای اجتماعی کمتوجهی کردند
فارس , 26 خرداد 1395 ساعت 14:36
استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به کمتوجهی مسؤولان طی حدود 20 سال در رسیدگی به آسیبهای اجتماعی گفت: ضرورت ورود رهبر معظم انقلاب اسلامی به دلیل کاستیهای فراوان و کمکاری مسئولان طی سالهای گذشته است.
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی: سید حسین صابری با اشاره به گزارش مفصل وزیر کشور به نمایندگان مجلس دهم در باره آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: در این رابطه چند نکته محوری و اساسی به ذهن میرسد که پرداختن به آن تکلیف همگان را روشنتر، شفافتر و سنگینتر میکند.
استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصولگرا افزود: آسیبهای اجتماعی مدتهاست کشور را درگیر کرده و جزو دغدغههای رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
صابری بیان داشت: برگزاری سه جلسه سه ساعته در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور سران قوا و مسؤولان ذیربط بیانگر، اهمیت موضوع رسیدگی به آسیبهای اجتماعی است و عمق فاجعه و ناهنجاریها را نشان میدهد.
وی با اشاره به کمتوجهی مسؤولان طی حدود 20 سال در رسیدگی به آسیبهای اجتماعی گفت: ضرورت ورود رهبر معظم انقلاب اسلامی به دلیل کاستیهای فراوان و کمکاری مسئولان طی سالهای گذشته است.
صابری عنوان کرد: توجه وافر و تذکر لازم رهبر معظم انقلاب اسلامی در سفر به استان سمنان مبنی بر لزوم مهندسی و هدایت تغییرات اجتماعی که به نظر میرسد، این تذکر بهجا، مورد غفلت واقع شده و نهایتا موجب ورود مستقیم حضرت ایشان شده و تقریبا در همه سخنرانیها در سالهای اخیر مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.
استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی به دولت مبنی بر اختصاص بودجه خاص برای آسیبهای اجتماعی در قالب بودجه سالانه و برنامههای توسعهای کشور از اهمیت خاص برخوردار است.
صابری با تاکید بر تخصیص بودجه برای جبران عقبافتادگی 20 ساله ابراز داشت: مسئولان در همه سطوح مختلف باید نسبت به آسیبهای اجتماعی حساس شوند، هیچکس نمیتواند از مسئولیت خود را مبرا بداند.
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تسهیلگری و تصمیمسازی، اجرای مناسب و جدی برای جبران عقب افتادگیها ضروری است و تشکیل کمیسیون اجتماعی در شوراهای انقلاب فرهنگی باید مدنظر باشد.
صابری ضرورت ارتقای سطح شورای اجتماعی وزارت کشور را در این رابطه یادآور شد و ادامه داد: ضرورت ارتقای وزیر کشور به جانشینی رئیس جمهور در اداره جلسات شورا و تبدیل معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت کشور به سازمان مستقل و پویا برای سرعت و روانی بیشتر کارها مدنظر باشد.
استاد مدیریت دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: گزارش وزیر کشور و بیان برخی آمارهای رسمی تکان دهنده که ممکن است، بعضا بیشتر هم بـاشد، برای آمادگی ذهنی نمایندگان مجلس دهم در آغازین روزهای کاری خود لازم و به جا بود تا هنگام بررسی طرحها و لوایح به ویژه لایحه برنامه ششم توسعه و لوایح سنواتی بودجه مورد توجه جدی قرار دهند.
صابری ادامه داد: اما سئوالاتی در این راستا مطرح میشود از جمله اینکه دولت تاکنون چه کرده است، آیا سازمان مستقل و پویا تشکیل شده و تکلیف همه دستگاههای ذیربط معین شده است.
استاندار اسبق لرستان بیان داشت: دولت کدام لوایح را در زمینه آسیبهای اجتماعی تهیه و برای تصویب به مجلس تقدیم کرده و در فاصله این تذکرات و جلسات تاکنون چه اقداماتی انجام شده است.
صابری با طرح این سئوال که جایگاه رسیدگی به آسیبهای اجتماعی در بودجههای سنواتی چگونه بوده است، عنوان کرد: آیا در بودجه سال 95، اعتبار ویژهای لحاظ شده است.
استاندار اسبق اردبیل تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع از محل بودجههای در اختیار و خارج از شمول و اعتبارات 28 سفر استانی کاروان تدبیر و امید، چه رقمی به آسیبهای اجتماعی در محورهای مختلف اختصاص یافته است.
صابری پیشنهاد داد: کمیسیون اجتماعی شورای انقلاب فرهنگی طرحی مدون تهیه کند و در آن سهم هر یک از دستگاههای اجرایی، فرهنگی، تبلیغی و اطلاعرسانی اعم از وزارت کشور، وزارت ارشاد، وزارت آموزش و پرورش، دانشگاهها ، نیروی انتظامی،روحانیت و ائمه جمعه، صدا و سیما و ... را معین کنند.
فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: یقینا اقدامات لازم و جدی در اصلاح و تغییر سبک زندگی، مبارزه جدی با قاچاق کالا و مواد مخدر و فساد اداری که دارای قانون مصوب هم هستند، اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر، اقدام و عمل انقلابی بسیار ضروری و موثر است.
صابری متذکر شد: با نظارتی مستمر و پیگیری تحقق همهجانبه فرمایشات، رهنمودها و تاکیدات و تذکرات رهبر معظم انقلاب اسلامی امید است در آیندهای نزدیک شاهد کاهش جدی آمارهای نگرانکننده و محو ناهنجاریها و آسیبهای عدیده اجتماعی باشیم.
انتهای پیام/
د
کد مطلب: 335878
آدرس مطلب: http://www.hamandishi.ir/news/335878/