وی افزود: امروز یک راهبرد تهاجمی ترکیبی علیه کشورمان آغاز شده که تولید آن توسط اتاقهای فکر در مراکز علمی صورت میگیرد؛ به عبارت دیگر، اقدامات و تصمیماتی که از سوی مسئولان آمریکایی علیه کشورمان اعمال میشود، نتیجه خروجی اتاقهای فکری است که در مراکز علمی و فناوری آنها صورت گرفته است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: «فناوریهای نوین» دروازه نفوذ هستند؛ یعنی تهدید نرم و آرامی در بستر فناوری در کشور در حال گسترش است. بین تهدید و دانشی که وارد کشور شده است، فاصله وجود دارد؛ بدین معنی که تکنولوژی وارد شده است، ولی نمیتوانیم آن را اصلاح یا کنترل کنیم.
سردار جلالی ادامه داد: ورود فناوری در کشور مرزبانی ندارد؛ لذا وقتی فناوری نصب میشود، برای مقابله با تهدیدات آن نیازمند جهاد علمی هستیم تا به لحاظ دانشی بر آن مسلط شویم. دانشگاهها و وزارت علوم هم باید برای رشتههای قدیمی که کاربردی ندارند، مجلس ختم بگیرند؛ زیرا نمیتوانیم به دانشی که ۱۵ سال است تغییری نکرده، متکی باشیم.
وی عنوان کرد: توانستیم ساختار خوبی در زیرساختهای سایبری ایجاد و به واسطه آن، محصولات بومی تولید کنیم؛ بهعنوان مثال برای شبکه ترافیک کشور با راهبری سازمان پدافند غیرعامل، سامانه کنترل حملات سایبری، سامانه بومی رصد و تشخیص حمله در مراکز صنعتی و هفت سامانه کنترل صنعتی یا اسکادای بومی در سطح محصولات بینالمللی را داریم که قابل استفاده در صنعت هستهای و برق است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه کنسرسیومی برای کنترل هوشمند آب و برق شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: با کمک شرکتهای دانشبنیان، ۲۲۰ محصول راهبردی امنیتی جدید در سازمان پدافند غیرعامل تولید شده است.