مجله خبری

اخرین اخبار

یادداشت

چرا دستاوردهای دولت رئیسی دیده نمی‌شود؟!

مردم تغییر و تحرک را در این دولت دیده‌اند و متوجه شده‌اند که این دولت دغدغه‌مند و دلسوز است اما دستاوردها را کمتر احساس می‌کنند.
محمد هادی: نزدیک به 32 ماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم گذشته است و این یعنی دولت آقای رئیسی دو سوم از مسیر خود را طی کرده و حالا زمان مناسبی برای ارزیابی عملکرد این دولت از سوی مردم است.

با اینکه تلاش دولت سیزدهم در راستای خدمت‌رسانی به مردم شبانه‌روزی و بدون وقفه بوده اما عده‌ای انتقاد دارند و معتقدند که در این مدت اتفاق خاصی نیافتاده و تفاوتی را احساس نکرده‌اند.

شاید به این خاطر است که انتظار دارند در ظاهر اتفاق خاصی بیافتد و کارهایی که انجام داده شده را موضوعی عادی دانسته و دستاورد به شمار نمی‌آورند! دلیل دیگری هم که باعث شده این اقدامات احساس نشود ضعف در اطلاع رسانی یا نحوه بیان و پوشش اقدامات دولت در رسانه‌ها می‌باشد.

در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب، ایشان درباره انعکاس ضعیف اقدامات خوب دولت در جامعه فرمودند: «کار اطلاع‌رسانی در دولت متأسفانه ضعیف است؛ یعنی آن کار اساسی برای اطلاع‌رسانی نمی‌شود. اینکه یک نفر بیاید در تلویزیون حرف بزند و به مردم بگوید این کارها شده، این اطلاع‌رسانی نیست؛ اطلاع‌رسانی یک هنر است، یک کار هنری باید انجام بگیرد تا اینکه درست اطلاع‌رسانی بشود».

نباید فراموش کرد که با وجود همه مشکلاتی که در ابتدای کار دولت سیزدهم وجود داشت دولت به جای بهانه گیری، تمام همت خود را برای رفع آن گذاشت و به گواه خیلی از کارشناسان، دولت رئیسی در این مدت علیرغم مشکلات زیادی که وجود داشت و دارد کارهای بسیار بزرگی انجام داده است.

اما با وجود اقدامات گسترده‌ای که دولت در زمینه اقتصادی و سیاست خارجی انجام داده متاسفانه مردم هنوز اثرات خدمات دولت رئیسی را کمتر در سفره خود احساس می‌کنند.

رهبر انقلاب هم در بخشی دیگر از فرمایشات خود در دیدار سال گذشته اعضای هیئت دولت به این نکته اشاره کردند: «چون مشکلات معیشتی الان در مردم وجود دارد ــ گرانی هست، بخصوص در بخشی از مواد غذائی گرانی‌های زیادی هست یا در مسکن گرانی‌های زیادی هست ــ و اینها مسائل روزمره‌ی مردم است، مردم اینها را می‌بینند و از کارهای مهم و باارزش اقتصادی طبعاً غفلت پیدا می‌شود؛ یعنی اینها غباری می‌شود که جلوی کارهای اساسی را می‌گیرد؛ یک فکر جدی و عاجلی باید روی این مسئله بشود».

مردم تغییر و تحرک را در این دولت دیده‌اند و متوجه شده‌اند که این دولت دغدغه‌مند و دلسوز است اما دستاوردها را کمتر احساس می‌کنند.

در همین زمینه در دیدار اخیر کارگزاران نظام با رهبر انقلاب ایشان فرمودند: «انتظار مردم آن است که تصمیم‌ها و اقدام‌هایی که مسئولین کشور در مسائل اقتصادی انجام می‌دهند، در زندگی آنها اثر محسوس و ملموس داشته باشد؛ این انتظار مردم است. کاری کنیم که این انتظار برآورده بشود؛ انتظار به‌ جایی هم هست».

این دولت کارش را با مشکلات فوق‌‌العاده و غیر عادی شروع کرد و وارث هشت سال ناکارآمدی و تبعات گسترده دولت بهانه گیر پیش از خود بود، برای همین ابتدا باید تمام وقتش را صرف مشکلات باقی‌مانده از دولت گذشته می‌کرد و تازه پس از آن به برنامه‌های معمول خود می‌رسید. برای نمونه افتخار دولت قبل نساختن مسکن بود که کشور را با عقب ماندگی چند میلیونی از ساخت مسکن مواجه کرد.

مردم شاخص ارزیابی از دولت را معیشت و رفاه خویش قرار می‌دهند لذا در این فرصت باقی مانده تا پایان عمر دولت سیزدهم باید تمام تلاش دولتمردان این باشد که خدماتشان پررنگ تر در جامعه و وضعیت اقتصادی مردم ظاهر شود. بیان هنرمندانه دستاوردها در کنار حل مشکل سفره و به ویژه مسکن نقش ویژه‌ای در دیده شدن خدمات عدیده دولت در حدود سه سال گذشته دارد.

دیپلماسی پر قدرت، حل معضل کرونا، راه اندازی نهضت ملی مسکن، افزایش 10 برابری یارانه‌ها، تکمیل پر سرعت پروژه‌های نیمه تمام، احیای پر تعداد واحدهای تولیدی، رفع چالش قطعی برق، سفرهای استانی، برقراری ارتباط قوی با همسایگان، پیوستن ایران به شانگهای و بریکس، کاهش نرخ بیکاری، کاهش رشد نقدینگی، کاهش تورم و.. بخش‌هایی از تلاش پر حجم دولت مردمی در حدود سه سال گذشته بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest